2012. április 21., szombat

Hajszínváltás ?

Mostanában nagyon gondolkozom hogy vörös színre váltok, kicsit szórakoztam Photo Shop-pal.

Ilyent szeretnék:


Ilyen most:


Ez a kompromisszum:


Ilyen pedig a legjobban hasonlító az első képre (ilyenre akarom átfestetni, csak még bizonytalan vagyok):


Itt pedig egymás mellett ugyanezek a képek:


(kattints rá eredeti mérethez)

Szerintetek belevágjak ebbe a projektbe? jól állna? Véleményeket várom szeretettel.
Ja és mindenképp fodrásszal csináltatnám (amúgy én szoktam festeni a hajam)
Meg azzal nyugtatom magam hogy mivel viszonylag világosabb szín könnyű átfesteni ha nem tetszik az eredmény, vagy ha nem tudom megszokni.

17 megjegyzés:

  1. A vöröstõl iszonyat nehéz megszabadulni mert át csillig

    VálaszTörlés
  2. szerintem jól áll:) viszont nyárra a vörös nem túl praktikus, nagyon gyorsan fakul:/ legalábbis nálam ez volt a gond. (mondjuk lehet a mindennapos hajmosás is rásegített)

    VálaszTörlés
  3. szerintem a kompromisszum előnyösebb lenne, mint a legvörösebb árnyalat.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem próbálkozz először színezővel és ha nem tetszik azt még mindig könnyebb átfesteni. Ha meg tényleg megszoktad, megszeretted magadon legközelebb már festékkel éred el ugyanezt. Nekem amúgy tetszik az áhított szín, jól állna, főképpen a zöld szemed miatt. :) Furcsamód a kompromisszummal nem vagyok kibékülve. :D

    VálaszTörlés
  5. sokan mondják h a kompromisszum ne legyen.:D csak az a baj a színezővel, h ahhoz is először le kéne szívatni a hajszínem mert különben nem látszana, viszont a szőkített hajamon meg lehet hogy nem maradna meg a színező, muszáj lenne festék legalábbis mikor a frufrum volt narancs színű anno, akkor ez volt , a fodrászom ezt mondta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor úgy látom a jól áll-nem áll jól probléma megoldva. Sajnos a többihez én nem tudok hozzászólni. Abból indultam ki, hogy az alap színemmel bármit lehet kezdeni és sosem volt szükségem szőkítésre. :$

      Törlés
    2. nekem most /alapból sötétebb akkor a hajam, de jó hogy neked nemvolt szükséged szőkítésre, én is félek tőle kicsit.:D :) köszi szépen még egyszer (::

      Törlés
    3. Meg ugye hennával teljesen más a helyzet. De amikor festéket meg színezőeket használtam még a hajamra akkor sem volt probléma, azt hiszem szerencsés vagyok ebből a szempontból. :D És ha fokozatosan világosítanád? A szőkítés elég drasztikus "beavatkozásnak" tűnik?

      Törlés
  6. ja és természetesen Köszi a tanácsot :), és a véleményt.:D

    VálaszTörlés
  7. Hennával valamiért nem akarok kezdeni...Magam sem tudom igazán hogy miért, de az is közrejátszik hogy tervezek jó ideje brazil/keratinos hajegyenesítést és az a hennával nem kompatibilis.:D lehet majd csak jóval később valósítom ezt meg, de nem akarom h ha eljön z ideje ez legyen a kizáró ok.Akkor te tényleg szerencsés vagy, mondjuk a hajfestés/színezés nekem sem viseli meg önmagában, már3-4 éve festem de még nem volt vele így probléma, szerencsére sok is van belőle, úgyhogy ha hullik is kicsit jobban mint mondjuk ha nem festeném akkor is marad még bőven, sok is:D De hát mivel annyira meg mégsem sötét a hajam elég asszem egy gyenge koktél rá azt mondta fodrászom múltkor is mikor a frufrum volt leszívatva kicsit akkor is nagyon-nagyon kivilágosodott és nem is roncsolta annyira de ez már lassan 2éve volt.:D tehát olyan drasztikus szőkítés nem lesz, viszont már nagyon várom hogy végre vörös legyek.:D holnap fogom hívni fodrászom, mert ma nemdolgozik.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azért említettem hennát, hogy rábeszéljelek. Azt akartam érzékeltetni vele, hogy magamból indultam ki és eszembe se jutott hogy neked esetleg világosítani is kell.
      A barátnőmnek hasonlóan ellenálló haja van, mint Neked.
      Festheti akárhogy akkor is szép egészséges marad és nő mint a gomba. Ja és emellett még szép dús is.
      Kíváncsi leszek az új hajszínedre! ^^

      Törlés
  8. Jó én sem azért mondtam, nem vettem rábeszélésnek.:D Jó neked h nem kell világosítanod.:D Az még nem biztos h egészséges marad, mert ha egész le lesz szívatva akkor azért biztos lesz hatása :D Egyedül a hajvégtöredezés az amitől néha nem olyan szép, mondjuk a mindennapos hajvasalás ára...=/. De már ezt is sikerült kiküszöbölnöm T&G hővédővel és Avon-os hajvégápolóval:D Én is kíváncsi leszek rá. Holnap (csüt) 2re megyek fodrászhoz.:D már alig várom, bár picit még félek az eredménytől.:D Hétvégén mindenképp töltök fel képet.:D

    VálaszTörlés
  9. Szia Antu:D
    Csütörtök van, sőt már 2 is elmúlt:D Szeretnénk látni a new hair styl-odat..:D
    Várom nagyon körömrágva(na azt azért mégsem szabad) a képeket. Tudom,nem vagyok nagy komment bajnok, de csendben megbújva,követlek ám:D

    VálaszTörlés
  10. Szia nagyon aranyos vagy, örülök hogy olvasgatsz, nekem sikerült neon narancssárga hajjal hazajönnöm:S:( fodrásznál még annál a fénynél egész jó színe volt tetszett is de a napfényen , meg itthon, pánikroham, és tényleg nem a fodrászom hibája, csak nagyon le lett szívatva és ilyen lett. holnap fogok venni barna hajfestéket és egy ideig barna leszek úgy néz ki.
    ide linkelek 2 képet egyik az a leszívatás utáni másik pedig a neonszín, amitől már volt egy kisebb pánikrohamom itthon.:S :S

    ilyen volt mikor kivilágosította:

    http://kepfeltoltes.hu/120426/leszivatva_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    ilyen pedig a végeredmény:S :( :

    http://kepfeltoltes.hu/120426/neon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VálaszTörlés
  11. Jujj:S Nem valami biztató. De talán a barna szín kis időre "megnyugtat".
    Hű..Nem is tudom mit mondjak.. Nagyon durva..:/ Én eddig még csak feketére festettem be,másra nem a hajam. Abba reménykedtem,hogy majd vmi eszméletlen szép hajjal jössz vissza egy bejegyzésben, és akkor én is leszívattatom, és befestetem. De akkor én is maradok a barnánál..Következő remélem nem lesz kudarcélmény a számodra.

    VálaszTörlés
  12. Szerintem merj belevágni, csak inkább sötétebb és kevésbé élénk színekkel, bár én sem ilyent terveztem.:D most Syoss 3-8 assal befestettem (lágy barna) a narancsos vörös átcsillog de tetszik így a színe, az összhatás sötétbarna végül is vöröses fénnyel, majd teszek fel róla képet .:) egy ideig barna leszek aztán jövőre megpróbálkozom egy rezes szőkével lehet, mert a kiszőkített képemre rengetegen mondták h baromi jól állna, meg nekem is tetszett úgy. :)

    VálaszTörlés
  13. Nekem is szimpi volt a kiszőkített:D

    VálaszTörlés