2012. július 13., péntek

Helyzetjelentés

Közeleg a visszatérésem. 



Most fényképezőgép nélkül nem nagyon tudok posztot írni, mert képek nélküli cikkeket nem nagyon szeretem (vicces hogy ez épp ilyen). Lenne miről írni, képeket csinálni, hamarosan visszatér hozzám a fényképezőgépem és folytatom a blogolást, azt még elmondanám, hogy sikeresen megszereztem 3 szakmát amik a következők:
  • Szoftverfejlesztő
  •  Informatikai hálózattelepítő és – üzemeltető   
  •  Multimédiafejlesztő
 A vizsgáim nyáron voltak, régebben írtam is róluk egy keveset.:) Végre végeztem, de még így is sok minden van hátra. Ami biztos, hogy a blogom folytatni fogom, ha esik, ha fúj. Most kiadványszerkesztőnek szeretnék tanulni, ehhez még hozzátenném, hogy rettentő nagy kibaszásnak tartom már elnézést, hogy Győrben egyetlen egy ilyen OKJ-s tanfolyam NEM indul, de Pesten van 15 minimum.... mindegy. Valószínűleg Pesten fogok tanulni, de próbálok olyant keresni, ami heti 1 vagy 2alkalmas, hogy mellette tudjak tanulni esetleg mást, vagy dolgozni.

Kicsit jobban témába vág, hogy megtaláltam a tökéletes körömfestési módszert. Erről majd később egy teljes posztban beszámolok.

KB olyan 2 hét múlva térek vissza posztokkal (lehet, hogy előtte még lesz egy poszt) mert még nyaralni is megyek pár napra, és nem nagyon leszek net/gépközelben.

Az idő végre borús és hideg, szerintem nálam jobban senki nem örül ennek. : )
Egy képpel zárnám a mai helyzetjelentést, hogy mégis legyen valami vizuális tartalom a sok RIZS ( :D ) után. 



1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik, főleg az a lenti zöld smink! :)
    Fel is iratkoztam hozzád, várom a visszatérésed, ha van kedved, addig kukkants be! :)
    Puszi!

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés